Bij het Witte Huis
Atelier

Atelier

Rustgevende vergaderlocatie

De rustgevende vergaderlocatie die u zoekt, vindt u in ons Atelier. De locatie is meer dan bijzonder te noemen en ligt op landgoed Staverden, midden op de Veluwe. Ons erf grenst aan een rustgebied voor wild, schrik niet als u een roedel edelherten langs ziet lopen of enorme roofvogels ziet rondcirkelen. Het Atelier heeft alle faciliteiten om uw dag tot een succes te maken. Alleen al door hier te zijn ervaart u rust en raakt u geïnspireerd. 

Atelier

Onze oude paardenschuur van meer dan honderd vierkante meter hebben wij gerenoveerd en omgedoopt tot Atelier. Het is een multifunctionele ruimte die bij uitstek geschikt is voor kleine bijeenkomsten. De voormalige hooizolder is ingericht als een intieme ruimte die dienst kan doen als gespreks- of meditatieruimte. U kunt gebruik maken van deze locatie voor vergaderingen, heisessies, trainingen, workshops en teamdagen in de maanden van april tot oktober.

Bijzonder vergaderen

In het Atelier wordt elke vergadering bijzonder door de ligging, inrichting en persoonlijke aandacht. Verschillende bedrijven hebben hier al heisessies, teamdagen en strategische sessies gehouden en zij waardeerden ons als uitmuntend. Het Atelier is ook een ideale ruimte om trainingen, opleidingen of workshops te geven. Het is een inspirerende vergaderlocatie in het buitengebied met de kernwaarden rust, persoonlijk en huiselijk. Stel uzelf voor dat u uw dag begint met goede koffie bij de sfeervolle houtkachel en na de uitgebreide boerenlunch de staldeuren openzet en uitkijkt op het groen. Bij ons bent u er echt even tussenuit.

Faciliteiten vergaderlocatie

In het Atelier staat een vier meter lange tafel waar met gemak tien personen aan kunnen schuiven. Omdat de tafel op wielen staat kan hij ook verplaatst worden als een groep liever in een kring werkt. Verder is er een knusse zithoek, een toilet en pantry met bar. Alles in huiselijke sfeer.

Maakt u gebruik van het Atelier? Dan heeft u beschikking over WiFi, een 70-inch presentatiescherm, flip-over, koffie, thee en tafelwater. De ruimte wordt verwarmd door een houtkachel en een pelletkachel waardoor het in de ochtend net wat frisser kan zijn dan in een regulier kantoorgebouw. Het staat u vrij om meer houtblokken op het vuur te leggen tijdens uw dag.

Als de zon schijnt, rijden onze gasten de flip-over vaak de moestuin in om hun creativiteit extra kracht bij te zetten door het werken in de buitenlucht.

Wij hebben parkeergelegenheid voor maximaal acht auto’s.

Lunch en borrelplank

Wij kunnen een lunch en borrelplank verzorgen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale producten. Als de oogst van de moestuin het toelaat, dan maken wij daar bijvoorbeeld uw soep van. Let wel, wij zijn geen horecabedrijf. We bereiden alles met zorg en liefde in onze eigen keuken. We zetten alles voor u klaar in het Atelier op de gewenste tijden.

Maak de dag compleet

Maak de vergadering, teamdag of training compleet door de pauze te vullen met een meditatie break voor hernieuwde focus of lunchwandeling door de bossen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee, vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Prijzen en reserveren

U kunt al voor €450,00 per dag het atelier gebruiken. Dit is inclusief onbeperkt koffie, thee en tafelwater en iets lekkers bij de koffie. De lunch is €15,00 per persoon, de borrelplank is €7,50 per persoon. De meditatie bedraagt slechts €50,00 en de lunchwandeling €100,00. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Heeft u vragen of wilt u eerst overleggen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Algemene voorwaarden

Ook wij hebben Algemene Voorwaarden. Maakt u gebruik van het atelier? Dan gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom goed door: Algemene voorwaarden Bij het Witte Huis Atelier (pdf).

Klik op de foto’s om ze volledig te zien.

U kunt heel eenvoudig de locatie en de gewenste services vastleggen voor uw dag. Kies hieronder uw dag en de rest wijst vanzelf. De bedragen in het boekingsformulier zijn inclusief btw.

Review van Edwin Fafie: “Fijne mensen, fijne plek en daardoor fijne resultaten voor iedereen die hier een zonnige dag hebben gewerkt aan zichzelf”

Review van Tjitske Duhoux – Christelijk College Groevenbeek: “Een heidag op deze bijzonder mooie plek gehad. De hele dag uitzicht over de weilanden (met heel veel edelherten), wat wil je nog meer? We voelden ons erg welkom, er brandde een heerlijk haardvuurtje, de koffie en gebak was fijn, de lunch met soep was heerlijk, we konden even lekker wandelen. Een perfecte plek en we komen zeker nog eens terug!”

Review van Chris Murphy: “Hele fijne locatie om een teamsessie of heidag te houden. De lunch was een heerlijke opkikker, maar vooral de BBQ (uit zo’n Big Green Egg) was heerlijk! En ook voor onze vegan collega stond elke keer een smakelijke variant klaar. Alles wat je nodig hebt voor een goed overleg was aanwezig en we zijn gewoon super gastvrij ontvangen. Wij hebben de dag afgerond bij het kampvuur, waar we met de ondergaande zon onze laatste teamafspraken konden afronden.”

Review van Silvia Verhoosel – Vrijgezellenfeest: “Wat een mooie plek is dit! En Jan en Madeleen zo ontzettend lief en gastvrij. Ik had er met 6 dames een workshop en alles was top geregeld. Het haardje brandde lekker, koffie en thee in overvloed en een home cooked maaltijd van de bbq. Echt een aanrader! “

Review van Jolanda – Workshop: “Echt een top locatie, sfeervol en compleet ingericht midden in de natuur! Wij hebben in het (prachtige!) atelier o.a. een workshop gevolgd. Een erg ontspannen dag die compleet werd gemaakt dankzij het enthousiasme en de gastvrijheid van Jan en Madeleen.”

Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden om uw dag compleet te maken met een mindfulwandeling, ontspanningsoefening of lunchwandeling door de bossen? Kijk dan op de website van Madeleen, voeljezelfbeter.nl.