Atelier

Inspirerende Ruimte
De oude paardenschuur van meer dan honderd vierkante meter hebben wij gerenoveerd en omgedoopt tot atelier. Het is een multifunctionele ruimte die bij uitstek geschikt is voor kleine bijeenkomsten. De oude hooizolder is ingericht als een intieme meditatieruimte die ook dienst kan doen als praktijk- of gespreksruimte.

Bijzonder vergaderen
In het atelier wordt elke vergadering bijzonder door de locatie, inrichting en persoonlijke aandacht. Verschillende bedrijven hebben hier al heisessies, teamdagen en strategische sessies gehouden. Het atelier is ook een ideale ruimte om trainingen, opleidingen of workshops te geven.

Faciliteiten
In het atelier staat een vier meter lange tafel waar met gemak tien personen aan kunnen schuiven. Omdat de tafel op wielen staat kan hij makkelijk verplaatst worden als een groep liever in een kring werkt. Verder is er een knusse zithoek, een toilet en pantry met bar.

Maakt u gebruik van het atelier? Dan heeft u beschikking over een 70 inch presentatiescherm, een flip-over, koffie, thee en tafelwater. De ruimte wordt verwarmd door een houtkachel en een pelletkachel waardoor het in de ochtend net wat frisser kan zijn dan in een regulier kantoorgebouw. In de winter raden we warme kleding aan.
Wij hebben parkeergelegenheid tot acht auto’s.

Lunch, borrelplank en diner
Wij kunnen een lunch, borrelplank en een eenvoudig avondmaal verzorgen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale producten. Als de oogst van de moestuin het toelaat, dan maken wij daar bijvoorbeeld uw soep van. Let wel, wij zijn geen horecabedrijf. We bereiden alles met zorg en liefde in onze eigen keuken. We zetten alles voor u klaar in het atelier op de gewenste tijden.

Extra’s
Maak de vergadering, teamdag of sessie compleet door de pauze te vullen met een mindfulnesswandeling, een ontspanningsoefening of een wandeling over een dassenburcht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van ons atelier? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken; info@bijhetwittehuis.nl.

Algemene Voorwaarden
Ook wij hebben Algemene Voorwaarden. Maakt u gebruik van het atelier? Dan gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom goed door: Algemene voorwaarden Bij het Witte Huis Atelier (pdf)

Klik op de foto’s om ze volledig te zien.

Review van Chris Murphy: “Hele fijne locatie om een teamsessie of heidag te houden. De lunch was een heerlijke opkikker, maar vooral de BBQ (uit zo’n Big Green Egg) was heerlijk! En ook voor onze vegan collega stond elke keer een smakelijke variant klaar. Alles wat je nodig hebt voor een goed overleg was aanwezig en we zijn gewoon super gastvrij ontvangen. Wij hebben de dag afgerond bij het kampvuur, waar we met de ondergaande zon onze laatste teamafspraken konden afronden.”

Review van Silvia Verhoosel: “Wat een mooie plek is dit! En Jan en Madeleen zo ontzettend lief en gastvrij. Ik had er met 6 dames een workshop en alles was top geregeld. Het haardje brandde lekker, koffie en thee in overvloed en een home cooked maaltijd van de bbq. Echt een aanrader! “

Review van Jolanda: “Echt een top locatie, sfeervol en compleet ingericht midden in de natuur! Wij hebben in het (prachtige!) atelier o.a. een workshop gevolgd. Een erg ontspannen dag die compleet werd gemaakt dankzij het enthousiasme en de gastvrijheid van Jan en Madeleen.”