Atelier

Inspirerende Ruimte
De oude paardenschuur van meer dan honderd vierkante meter hebben wij gerenoveerd en omgedoopt tot atelier. Ons atelier is bij uitstek geschikt voor creatieve en inspirerende sessies. De ruimte is multifunctioneel waardoor alles mogelijk is. Aan de vier meter lange tafel kunnen met gemak tien personen aanschuiven. Er is een knusse zithoek, toilet en pantry met bar. De oude hooizolder is ingericht als een unieke meditatieruimte waar u ook gebruik van kunt maken.

Bijzonder vergaderen
In het atelier wordt elke vergadering bijzonder door de locatie, inrichting en persoonlijke aandacht.

Trainingen & Coaching
Het atelier is ook de ideale ruimte om trainingen te geven of coachingsgesprekken te houden. Na een intensieve sessie is een wandeling over de hei of over het landgoed een echte aanrader.

Yoga & Meditatie
De stilte in het atelier nodigt u uit om de stilte in uzelf op te zoeken. Mede daarom is de ruimte uitstekend geschikt voor yoga, meditatie of lessen mindfulness. U kunt ook gebruik maken van de meditatieruimte boven het atelier.

Extra’s
Maak de vergadering, teamdag of sessie compleet door een echte break toe te voegen aan uw dag. Uw team laadt zich weer helemaal op tijdens een mindfulnesswandeling, ademhalingsoefening of een ontspanningsmeditatie gegeven door Madeleen. Vraag naar de mogelijkheden, want wij maken uw dag graag compleet en op maat.

Lunch, borrelplank en diner
Wij kunnen een lunch, borrelplank en een eenvoudig diner verzorgen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale producten. Als de oogst van de moestuin het toelaat, dan maken wij daar bijvoorbeeld uw soep van voor bij de lunch.

Faciliteiten
Maakt u gebruik van het atelier? Dan heeft u beschikking over een 70 inch presentatiescherm, een flip-over, koffie, thee en tafelwater. U bent ook vrij om uw eigen munttakken te knippen uit de kruidentuin voor een verkwikkende kop verse muntthee. De ruimte wordt indien nodig verwarmd door een palletkachel.
Wij hebben parkeergelegenheid tot acht auto’s.

Wilt u gebruik maken van ons atelier? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken; info@bijhetwittehuis.nl.

Review van Chris Murphy: “Hele fijne locatie om een teamsessie of heidag te houden. De lunch was een heerlijke opkikker, maar vooral de BBQ (uit zo’n Big Green Egg) was heerlijk! En ook voor onze vegan collega stond elke keer een smakelijke variant klaar. Alles wat je nodig hebt voor een goed overleg was aanwezig en we zijn gewoon super gastvrij ontvangen. Wij hebben de dag afgerond bij het kampvuur, waar we met de ondergaande zon onze laatste teamafspraken konden afronden.”

Review van Silvia Verhoosel: “Wat een mooie plek is dit! En Jan en Madeleen zo ontzettend lief en gastvrij. Ik had er met 6 dames een workshop en alles was top geregeld. Het haardje brandde lekker, koffie en thee in overvloed en een home cooked maaltijd van de bbq. Echt een aanrader! “

Review van Jolanda: “Echt een top locatie, sfeervol en compleet ingericht midden in de natuur! Wij hebben in het (prachtige!) atelier o.a. een workshop gevolgd. Een erg ontspannen dag die compleet werd gemaakt dankzij het enthousiasme en de gastvrijheid van Jan en Madeleen.”