Coachingspraktijk

Bij het Witte Huis op Staverden biedt ook persoonlijke coaching en aan via Madeleen’s praktijk Voel jezelf beter. Voel jezelf beter is er voor iedereen die persoonlijke, effectieve en natuurlijke coaching kan gebruiken. Wandelend door de natuur of via meditatie.

Het is effectief voor mensen die bewuster en lichter willen leven. Het is effectief tegen piekeren, stress en beginnende somberheidsklachten. Voel jezelf beter is er voor hen die minder in hun hoofd willen zitten en juist meer contact willen maken met hun hart, passie en innerlijk vuur. En voor mensen die hun leven vanuit hun hartsverlangen willen vormgeven.

Wilt u:
– Minder stress
– Minder piekeren
– Meer ontspanning
– Contact met uzelf
– Leven vanuit uw hart
– Zelf uw leven vormgeven

Kortom, wilt u zichzelf beter voelen?
Kom dan voor individuele coaching, een persoonlijke en effectieve wandeling, een geleide meditatie of een retraite op maat.

Boek nu een retraite! U bent ook van harte welkom een retraite samen te stellen. Dat doet u door uw verblijf in het vakantiehuisje aan te vullen met meditaties, wandelingen en vuurplaatsgesprekken. Neem contact op voor de mogelijkheden en lees de review hieronder.

Review: Een week vertragen en verstillen in een fantastische omgeving in een heerlijk huisje was het grootste  cadeau voor mijzelf. Wandelen op de hei en in het bos, met een kop thee en een goed boek voor de pelletkachel, de stilte, het uitzicht… puur genieten. Meer heeft een mens niet nodig.  De stilte- & meditatiewandingen en visualisatie verzorgd door Madeleen hebben voor mij de retraite compleet gemaakt. 

Ik kan dit iedereen aanraden. 

Ik kom zeker terug op deze magische plek.

Ga snel naar www.voeljezelfbeter.nl en zet vandaag de eerste stap om uzelf beter te voelen!